G/J15 - 9-10.trinn - 14-15 år
Klasse voksen:
Voken mix - fra 16 år

2. Spillebane

Det spilles innendørs i idrettshall med idrettsdekke og små mål, uten keeper i voksenklassen.

3. Spillere

Det spilles med maks 4 spillere på banen samtidig. Det kan byttes inn/ut under hele kampen.

Byttet skal skje ved lagbenken, og det er ikke lov å gå på banen før utespiller er av banen med begge bein.

Det strebes etter å spille med mix lag. Dvs. maks 2 herrer på banen samtidig. For lag som ikke har damer på laget, starter motstanderlaget kampen med straffe tilsvarende antall herrer på laget utover de 2 stk som er tillatt. Straffer utføres iht. pkt. 6. Straffe.

Kampen avvikles videre som normalt.

4. Utstyr:

Kun sko som ikke avsetter svarte merker er tillatt.

Lagene skal benytte trøyer med like farger. Ved fargelikhet mellom lagene, benyttes vester.

Hvis laget ikke har egne trøyer, kan man benytte vester.

Arrangør kan stille med vester, køller, ball, trøyer og briller for barn.

Ved behov for utlån må dette meldes inn på forhånd ved påmelding.

5. Spillets varighet

Voksen: Alle kamper spilles 1 x 18 minutter

Barn: Alle kamper spilles 1 x 12 minutter

Ved uavgjort resultat i sluttspillet avgjøres kampen med «første mål vinner», i maks 5 minutter. Dersom resultatet etter 5 minutter fortsatt står uavgjort, avgjøres kampen med straffekonkurranse. To straffer til et av lagene vinner med 1 mål.

6. Straffe

Alle spillere går av banen utenom straffeskytter.

Ballen skal være i ro og plasseres midt på egen banehalvdel. Straffetaker får ett forsøk på å slå ballen i åpent mål. Føring av ballen er ikke lov.

7. Spillets begynnelse

Kampen starter med duell på og bortelag setter kølla først. Det laget som slipper inn mål setter kølla ved duell på midtbanen. Motspillere må være minst 3 meter unna ballen ved spillets begynnelse, dueller, innslag og frislag.

8. Utvisning

Ved direkte rødt kort skal utvist spiller stå over påfølgende kamp! Arrangør kan bestemme om karantenen skal gjelde utover 1 kamp.

9. Sluttspill

Kun sluttspill i voksenklassen, gruppevinner og evt. beste 2ere går videre til sluttspill. Endelig oppsett kommer etter endt påmelding.

10. Oppmøte

Lag som ikke møter til kamp blir stående med tap 0 – 1, og kan ikke gå videre i turneringen, selv om de i utgangspunktet har gått videre. Neste lag på tabellen rykker opp, og går videre til sluttspill. De lagene som benytter berusede spillere på banen, ekskluderes umiddelbart fra turneringen.